Köszöntöm a ZéPé-Café weboldalán!

Társaságunk, a ZÉ-PÉ Café KFT családi vállalkozásként 1998 óta működik. Több éven át kis Saeco gépek telepítésével foglalkozott. Néhány évvel ezelőtt, a piaci igényekhez igazodva bővítette a kínálatát.

Jelenleg többségében Olaszországból importált új és felújított, friss kiőrlésű kávét lefőző automata gépek, patronos kávéfőzők, hidegital és snack automaták eladásával és bérbeadásával, valamint alapanyag forgalmazásával foglalkozik.

Jelenlegi és leendő ügyfeleink egyszerűen és elérhető áron élvezhetik a minőségi forró italokat a munkahelyekre, vagy akár otthonra kihelyezett automatáinkból. Az általunk forgalmazott termékekben az eredeti alapanyagok adják vissza a megfelelő ízt és aromát, szemben az instant kávét adó gépekkel. Kihelyezett melegitalautomatáinkba kiváló minőségű alapanyagokat használunk.

A patronos kávéfőzőink a különleges ízvilágú Lavazza Espresso Point, valamint Lavazza Blue kávéval működnek. A gépek üzembe helyezése mellett gyakorlott szervízháttérel biztosítjuk a karbantartást és a gyors helyszíni javítást, vagy ha ez a helyszínen nem lehetséges, cseregépet biztosítunk.

Jelenleg Békés, Csongrád-Csanád, megyékben értékesítjük, adjuk bérbe az általunk forgalmazott gépeket.

Cégünk 2006. óta ISO 9001.2001 minősítéssel rendelkezik,és 2009.szeptembertől EUCERT  EN ISO 9001:2015mely garantálja szolgáltatásunk színvonalát.